lunes, 6 de noviembre de 2017

ZAPPING



1. CONDICIONS DEL TREBALL

2. VALORACIÓ DEL PROGRAMA: 

 Em pareix un molt bon programa per a poder editar vídeos i muntar bons curtmetratges, en este cas els dos únics aspectes negatius que puc dir és que quan estava molt col·lapsat de sobte es tancava tot el programa i que a l'hora de fer els crèdits tardaven molt a carregar-se i al final es feien malament, vam haver d'utilitzar altres mitjans amb altres programes diferents. Però d'altra banda esta prou bé ja que té moltes ferramentes i facilitats per a poder muntar un bon vídeo. Finalment apuntara que funcionava prou ràpid i això ens ha facilitat molt per al dia de l'entrega.




3.VALORACIÓ DEL TREBALL PROPOSAT


  M'ha paregut un molt bon treball, i he disfrutat molt ampliant nous coneixements sobre la informàtica en este cas amb l'edició de vídeos. Ha sigut una manera divertida i educativa de disfrutar de les classes d'informàtica ja que este treball no era per a res avorrit i t'ho passaves molt bé fent els vídeos i editant, encara que al final ja es fera un poc pesat.

4.DIARI DE SESIONS

  • El primer dia ho aprofitem per a pensar totes idees del nostre curt i fer un guió sobre les coses que contindria el nostre vídeo. L'endemà ja ens decidim definitivament sobre que el nostre vídeo contindria diferents esquetx sobre sèries o programes vigents en l'actualitat de la nostra televisió.
  • En la següent classe nostra companya Miriam va portar un chroma per a poder començar a gravar el primer vídeo, en este cas les notícies de RTVE, i ens vam posar a pensar de que notícia s'anava a tractar.
  • En la classe amb un micròfon ens vam posar a gravar la segona part de les telenoticias i posteriorment ens vam posar a editar les escenes.
  • En els dies successius gravem un parell d'escenes de Gran Germà , mentres altres components del grup van començar a realitzar i a editar el vídeo de Teen Wolf.
  •  En la quinta i sexta sessió acabem d'editar tant el vídeo de Teen Wolf com el de xicotetes mentideres, i les escenes de Gran Germà les acabem de gravar totes.
  • Un dia vam haver de quedar fora del col·legi per a acabar de gravar les últimes escenes que ens quedaven, ja que en el col·legi ja no es podia gravar.
  •  En la següent sessió vam haver de repetir una escena en què van haver-hi una sèrie de problemes i comencem a editar una sèrie de programes.

  • En la següent sessió vam haver de repetir una escena en què van haver-hi una sèrie de problemes i comencem a editar una sèrie de programes.
  • En este cas vam perdre 2 o 3 classes amb els crèdits ja que no es creaven bé i vam haver d'utilitzar altres mitjans.





 5.GRUP: 

  • COMPONENTS DEL GRUP : Els membres del meu grup són: Miriam Pérez, Carla Albiñana, Mariela Pachar, Ricardo Biscochea i Merche Real.

  • VALORACIÓ DEL GRUP: Hem treballat uniformement i sense cap problema, sempre parlant d'allò que no ens convencia i dels canvis d'opinió, arribant així, a una conclusió que siga apta per a les quatre, la qual cosa, ha sigut fàcil, perquè encara que no ens coneguem des de sempre, enguany hem agafat molta confiança. A més es molt agradable treballar amb totes elles perque son molt entusiastes i le posen moltes ganes a allò que fan
  • VALORACIÓ DEL COMPONETS DEL GRUP: Crec que en general els posaria a totes un 9, ja que totes hem treballat per igual i cada cosa se li assigne a a una per tant totes treballem el mateix i no vam tindre cap tipus de problema ja que som molt comprensibles.

6.MÚSICA:


Es pot escoltar totes les intros amb musica, pero les uniques intros que tenen canço de verita son :













      7.VÍDEO:




      8.ESTADÍSTIQUES:

      • DURACIÓ DEL VÍDEO: 5:07



      No hay comentarios:

      Publicar un comentario